Deurluifel banner
Wie een Deurluifel besteld gaat akkoord met de "LeveringsVoorwaarden"

HANShekwerk is Siersmid en maakt en levert Deurluifels door bijna heel Nederland. Limburg en Zeeland alleen bij uitzondering! Daarvoor geldt dan ook een transport toeslag. De deurluifels worden per stuk met de hand gemaakt. Pure ambacht !! Maatverschillen en / of afwijkingen in het model kunnen dus voorkomen.

HANShekwerk levert door bijna heel Nederland Deurluifels. Nederland is zijn "showroom". Wel behouden wij ons het recht voor om potentiële klanten te laten kijken bij HANShekwerk deurluifels die bij hun in de buurt hangen. We verstrekken daarbij alleen het “hang”adres en attenderen de potentiële klanten er op alleen vanaf het trottoir te kijken. De deurluifels worden thermisch verzinkt en 2 keer gepoedercoat, 3 lagen dus. Op deze behandeling zit 10 jaar garantie tegen roest. Zinkroest is uitgesloten. Dat is 5 jaar volledige garantie en 5 jaar aflopende garantie.

Voorwaarde is dat u de luifel minstens 1 x per jaar schoonmaakt met bv. autoshampo met wax. Vooral de onderkant van de luifel is vatbaar voor zout en aanslag uit de lucht. Dat u zand, takjes, bladeren, enz rondom en onder de glasplaat verwijdert. Ook dient u beschadigingen binnen 24 uur schoon te maken (losse coating verwijderen) en bij te stippen met verf. De aansprakelijkheid van HANShekwerk is beperkt tot het bedrag van de gefactureerde Deurluifel. (excl. (Plexi)glas en plaatsen)

HANShekwerk gebruikt Plexiglas en in speciale gevallen gehard glas (of lexaan bij ronde luifels). Er bestaat voor glas geen garantie. Bij HANShekwerk dus ook niet.

Denk bij het meten goed na en lees altijd eerst “Tips bij het opmeten”

Deurluifels worden door de klanten zelf ingemeten. Natuurlijk kunt u HANShekwerk om advies vragen, door een foto van de gevel te sturen. U bent echter degene die opmeet en bestelt. De verantwoordelijkheid van de maten ligt daarom ook bij u als klant.

Voor problemen bij het plaatsen door verkeerd inmeten is de klant altijd verantwoordelijk.

U kunt hierbij denken aan een steen die breekt doordat de zijsteun te dicht op de hoek van de muur moet worden gezet. De klant dient dit zelf te verhelpen of aan te passen.

Bij hoge uitzondering kan HANShekwerk, tegen meerprijs, als hij in de buurt is, komen meten.

HANShekwerk bevestigt de deurluifels altijd op dezelfde manier en met dezelfde materialen.

Dat zit goed en is vertrouwd. Kijk maar bij “De Deurluifel test”. Een slechte muur kan hier negatieve invloed op hebben. HANShekwerk is hier niet verantwoordelijk voor.

Plaatsen houdt in: Aftekenen van de gaten, Boren van de gaten, Glaslint plakken, Luifel ophangen, (Plexi)glas plaatsen en vast leggen, Rommel opruimen.

Wilt u de luifel laten plaatsen dan wil HANShekwerk eerst een foto zien van de gevel met de stoep. Laat duidelijk zien of er een stoep is met treden. Is er wel of toch een stoep met treden, zonder dat dit te zien was op de foto, dan kan HANShekwerk er voor kiezen om de luifel alsnog niet te plaatsen !! De luifel wordt koud tegen de muur geplaatst. Normaal is dit afdoende. De muur absorbeert het beetje water wat er eventueel tussen kan komen. HANShekwerk levert een stuk glaslint mee wat achter de luifel geplakt kan worden om het doorlaten van water nog meer te verhinderen. Vindt u dit niet afdoende dan kunt u het zelf aanpassen. Bijvoorbeeldv inslijpen in een voeg en plaatsen van een loodrand of eventu-eel afkitten of het aanbrengen van een waterkering (bouwmarkt). HANShekwerk doet dit niet !!

Bij naar buiten draaiende deuren kan HANShekwerk nooit aansprakelijk gesteld worden voor beschadigingen, omdat de deur bij te ver openen de luifel kan raken. Klant dient zelf voor een deurstop te zorgen. Of deze mee te bestellen bij HANShekwerk.

Op muren die niet vlak zijn, kunnen wij geen luifel plaatsen. We doen dat dan ook niet.

U mag de Deurluifels vooraf via de bank betalen. HANShekwerk neemt altijd zijn mobiele Pinapparaat mee. U kunt er ook voor kiezen om de betaling contant te doen bij aflevering. Wordt er, of is er niet betaald dan kan HANShekwerk besluiten om de luifel weer mee te nemen. Incasso kosten worden altijd aan de klant doorberekend !!

HANShekwerk verplicht zich om het uiterste te doen om de klant tevreden te stellen.

Eventueel nawerk gebeurt tijdens de volgende Deurluifel route !!

Op deze algemene voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Indien dat niet mogelijk blijkt te zijn, heeft de Nederlandse rechter rechtsmacht en is de rechter in het arrondissement waar HANShekwerk is gevestigd bevoegd, tenzij HANShekwerk voor de rechter van uw woon- respectievelijk vestigingsplaats kiest.


Teken mij gastenboek

Deurluifel Test ! Deurluifel testDeurluifels zijn er ook in ronde uitvoering Ronde deurluifel

Leveringsvoorwaarden

Tips bij het inmeten

Veel gestelde vragen

Contact

Privacy Polis

Link Partners


Copyright deDeurluifel.nl | Created By Casper