Deurluifel Retro

Deurluifel Retro is een model wat super sterk is. Door de manier van construeren kan het model worden uitgerekt en kan de uitval makkelijk 1000mm zijn. Speciaal is ook dat de zijkant maar weinig ruimte in beslag neemt, zodat je ook goed van de zijkant onder de luifel kan komen. Dit is vooral van belang als de oprit, naar de voordeur, langs het huis loopt.


Deurluifel Retro wordt Volbad verzinkt en 2 x gepoedercoat. Deurluifel Retro kan worden geleverd in de volgende kleuren : Zwart ral. 9005, Wit ral. 9001, Dennengroen ral. 6009,
Bordeaux rood ral. 3005, Blauw ral.5011. Alle andere kleuren zijn tegen een kleine meerprijs ook mogelijk.
Andere maten en aanpassingen van Deurluifel Retro, zijn geen probleem, houd dan rekening met levertijd. U kunt hiervoor een vrijblijvende offerte, van Deurluifel Retro, opvragen bij HANShekwerk
De Deurluifels worden, door Hans bij u thuis bezorgd. (er zijn uitzonderingen.) Bij de Deurluifel bevindt zich ook de beschrijving om de Deurluifel te plaatsen.
Natuurlijk kunnen wij ook gehard glas (6mm) of Lexaan (kunststof voor ronde luifels) meeleveren om uw Deurluifel compleet te maken.

Deurluifel Retro is te krijgen met een uitval van 600mm tot 1000mm.


Deurluifel Retro

1200 x 600mm

Proefmodel,  onbehandeld.

Deurluifel Retro

1500 x 800mm    Verzinkt.

Deurluifel Retro

1500 x 800mm

Weer een tevreden klant....!!

Copyright dedeurluifel.nl Realisatie door Skytz websites winschoten