Deurluifel banner
Deurluifel garantie

Garantie

Deurluifels zijn voor een groot deel van het jaar nat en vochtig. Roest heeft dus alle kans. Heeft u een Deurluifel van ijzer, dan is het van levensbelang dat de luifel is verzonken. Luifels die alleen geschilderd zijn, gaan binnen 3 jaar roesten. Misschien niet gelijk zichtbaar, maar wel in het dak waar de glasplaat ligt. Hieronder leest u welke behandeling wij de Deurluifels geven, waardoor we een garantie kunnen geven van 10 jaar tegen roest.

Thermisch verzinken:

Deurluifels worden thermisch verzinkt. Dat betekend dat ze gedompeld worden in het vloeibare zink van 550 graden. Dit is een behandelijk tegen roest. Ook kleine naden en gaatjes lopen vol zink. Het regenwater kan dus niet meer bij het ijzer. Hierdoor heeft roest geen enkele kans meer.

Op Deurluifels van HANShekwerk krijgt u 10 jaar garantie tegen roest.

Lees hierover meer in de leveringsvoorwaarden !

Deurluifel garantie
Poedercoaten:

Poedercoaten is ook een warmte behandeling. Poeder met een door u gewenste kleur wordt op de luifel geneveld. In de oven wordt de luifel met het poeder verhit tot 200 graden. De poeder wordt nu vloeibaar en bakt zich vast aan het zink. Om een optimale bescherming te krijgen wordt de coating in 2 lagen aangebracht. De kleurcode voor poedercoat is RAL. HANShekwerk werkt met een aantal standaard kleuren.

Speciale kleuren zijn geen probleem en hebben een meerprijs van € 20,- (er zijn uitzonderingen).

Kijk voor meer kleuren op www.Ralkleuren.com

De kleuren op de site zijn slechts een indicatie. Kijk voor de zekerheid op een kleurenwaaier bij uw schilder. Antiek groen is wel leverbaar maar heeft geen RAL code.

Garantie:

De Deurluifels hebben, vanaf 1-1-2011, een garantie van 10 jaar tegen roesten. 5 jaar volledige garantie en 5 jaar aflopende garantie. (80%, 60%, 40%, en het laatste jaar 20%)

Daar gelden de volgende voorwaarden voor:
- De luifel moet mintens 1x per jaar goed schoongemaakt worden. dwz. Zand, takjes, bladeren enz. verwijderen rond en onder de glasplaat. Schoonmaken met autoshampoo met wax!
- Beschadigingen van de coating binnen 24 uur opruwen en bijstippen met verf.
- De aansprakelijkheid van HANShekwerk beperkt zich tot het bedrag van de gefactureerde Deurluifel. (excl. glas en plaatsen)


Teken mij gastenboek

Deurluifel Test ! Deurluifel testDeurluifels zijn er ook in ronde uitvoering Ronde deurluifel

Leveringsvoorwaarden

Tips bij het inmeten

Veel gestelde vragen

Contact

Privacy Polis

Link Partners


Copyright deDeurluifel.nl | Created By Casper